Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Croissantje met ham en kaas


Hier treft je het recept voor een lekker croissantje met ham en kaas. Alle ingrediŽnten en respectievelijke calorieŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het croissantje kaas. Het recept vind je onder de foto.


Croissantje met ham en kaas

Het croissantje met en kaas is een veel gegeten croissantje in Nederland. De varianten zijn dan ook eindeloos. Jonge kaas, oude kaas, gesmolten kaas en dan hebben we het nog niet gehad over allerlei minder bekende kazen zoals komeinenkaas, kruidenkaas of geitenkaas.Download recept croissantje ham kaas

IngrediŽnten en kosten croissant met ham en kaasIngrediŽntKcalKosten
Croissantje160Ä 0,59
Boter 7-8gr  26,5Ä 0,03
1 plak Kaas 23gr  88Ä 0,15
1 plak ham 13gr  22Ä 0,15
Totalen p/st.296,5Ä 0,92Bereiding

Snij het croissantje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het croissantje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het croissantje aan 1 zijde met boter en leg een plak kaas en een plak ham zodanig tussen het croissantje dat ze het hele croissantje van voor tot achter beleggen.
Eet smakelijk!Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďCroissantje ham en kaasĒ