Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletjes

Hier treft u alle pistoletjes met foto en link naar het recept.

klik op de broodje van uw keuze en lees het hele recept. De ingrediŽnten, calorieŽn van het gehele recept en kostprijzen van het betreffende broodje vind je in de tabel onder of naast de foto.

Ieder onderstaand broodje is makkelijk, snel en goedkoop thuis te maken. Klik gerust rond tot je iets lekkers hebt gevonden. Onderaan iedere pagina vind je een duidelijke uitleg onder de kop bereiding.
Eet smakelijk!Pistoletje met kaas
Pistolet gezond
Pistoletje met ham
Pistoletjes met ham en kaas
Pistoletje met roomkaas zalm
Pistoletje met roomkaas en ijsbergsla
Pistoletje met filet american en uitjes
Pistoletje met garnalen en whisky cocktailsaus
Pistoletje met beenham met mosterdsaus
Pistoletje Italiano
Pistoletje zalm pesto
pistoletje-kip-spek-ei

Algemene bereiding

Voor alle pistoletjes geldt dat je zowel verse broodjes van de bakker of betere supermarkt kunt gebruiken of voorverpakte afbakbroodjes.
In het geval van afbakbroodjes volg je de gebruiksaanwijzing op de verpakking (meestal tussen 5 en 8 minuten bakken op 180 graden) en laat je vervolgens het broodje afkoelen. De overige ingrediŽnten smaken meestal het best als ze koel (rond de 7 graden dus zo uit de koelkast) worden gebruikt om te beleggen.

Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletjesĒ