Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Croissantje met kaas


Hier treft je het recept voor een lekker croissantje met kaas. Alle ingrediŽnten en respectievelijke calorieŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het croissantje kaas. Het recept vind je onder de foto.


Croissantje met kaas

Het croissantje met kaas is waarschijnlijk het meest gegeten croissantjes van Nederland. De varianten zijn dan ook eindeloos. Jonge kaas, oude kaas, gesmolten kaas en dan hebben we het nog niet gehad over allerlei minder bekende kazen zoals komeinenkaas, kruidenkaas of geitenkaas.Download recept croissantje kaas

IngrediŽnten en kosten croissant kaasIngrediŽntKcalKosten
Croissantje160Ä 0,59
Boter 7-8gr  26,5Ä 0,03
2 plakken Kaas  60Ä 0,30
Totalen p/st.246,5Ä 0,92Bereiding

Snij het croissantje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het croissantje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het croissantje aan 1 zijde met boter en leg twee plakken kaas zodanig tussen het croissantje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen.
Smeer ter variatie (naar smaak) een sausje zoals mayonaise, ketchup of honing/mosterdsaus over de kaas. Eet smakelijk!Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďCroissantje kaasĒ