Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Kaiserbroodje met beenhamsalade


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje met beenhamsalade. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het kaiserbroodje met salade. Het recept vind je onder de foto.


Kaiserbroodje met beenhamsalade

Een kaiserbroodje met beenhamsalade en kropsla is snel, makkelijk, lekker en heeft een minimale voorbereiding nodig. Daarmee zijn saladebroodjes ideaal om snel tussendoor iets lekkers op tafel te zetten.


IngrediŽnten en kosten kaiserbroodje beenhamsaladeIngrediŽntKcalKosten
Kaiserbroodje143Ä 0,30
Boter 7-8 gr.  26,5Ä 0,03
Kropsla 8 gr.   0,8Ä 0,03
Beenhamsalade 55 gr.134Ä 0,43
Totalen p/st.304Ä 0,79Bereiding

Snij het kaiserbroodje helemaal door zodat u 2 helften heeft. Doe dit door het kaiserbroodje plat te leggen en onder je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter. Snij een portie kropsla rechtstreeks van de krop. Beleg 1 zijde van het broodje met een laagje sla. Schep de beemhamsalade op het broodje tot dat het kaiserbroodje rijk is belegd.
Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďKaiserbroodje beenhamsaladeĒ