Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Kaiserbroodje Martino


Hier treft je het recept voor een kaiserbroodje Martino. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje met filet american. Het recept vind je onder de foto.


Kaiserbroodje Martino

Het kaiserbroodje "Martino" is een in Nederland vrij onbekend broodje. Bij onze zuiderburen echter, weet dit broodje zijn weg te vinden naar vele Belgische monden.
De combinatie van de filet american met zowel mosterd als ketchup, uien en augurken geeft een heel apparte zoet frisse smaak aan het broodje. Zeker het proberen waard is de toevoeging van een beetje tabascosaus.


IngrediŽnten en kosten kaiserbroodje MartinoIngrediŽntKcalKosten
Kaiserbroodje143Ä 0,30
Boter 6-7 gr.  23Ä 0,02
Filet american 28gr.  61,6Ä 0,22
Gesnipperde uitjes 9gr.  3Ä 0,01
Gesnipperde Augurk 12gr.  2,8Ä 0,06
Ketchup 15ml.  17Ä 0,09
Mosterd 14gr.  11Ä 0,08
Totalen p/st.261Ä 0,78Bereiding

Snij het kaiserbroodje helemaal door. Doe dit door het kaiserbroodje plat te leggen en onder je han door te snijden. Besmeer het broodje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een flinke laag filet american. Snipper een rauwe ui en schep ongeveer een eetlepel uitjes bovenop de filet en verdeel ze over het hele kaiserbroodje. Doe vervolgens hetzelfde met twee kleine augurken. De bovenkant van het broodje insmeren met een ruime laag mosterd en vervolgens ketchup over het reeds belegde deel van het broodje. Leg de twee helften op elkaar en druk het broodje een beetje aan. Het geheel kan eventueel extra op smaakbrengen met een snufje peper en zout.
Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďKaiserbroodje MartinoĒ