Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Kaiserbroodje roomkaas en ijsbergsla


Hier treft je het recept voor een lekker kaiserbroodje met roomkaas en ijsbergsla. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het kaiserbroodje. Het recept vind je onder de foto.


Kaiserbroodje roomkaas en ijsbergsla

Een kaiserbroodje met roomkaas en ijsbergsla is een frisse afwisseling met romige nasmaak en hoort absoluut thuis tussen luxe broodjes op een buffet. Maar ook voor tussen de middag of op zaterdag met z`n allen aan tafel geeft de combinatie roomkaas en frisse sla een leuke en lekkere verassing voor het hele gezin.


IngrediŽnten en kosten kaiserbroodje roomkaas met ijsbergslaIngrediŽntKcalKosten
Kaiserbroodje143Ä 0,30
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
Roomkaas 15 gr.  53Ä 0,23
IJsbergsla 11 gr.   2Ä 0,09
Totalen p/st.224,5Ä 0,65Bereiding

Snij het kaiserbroodje geheel door. Doe dit door het kaiserbroodje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het kaiserbroodje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een dikke laag roomkaas, strooi hier bovenop een laagje gemengde en voorgesneden ijsbergsl. Duw de gesneden sla een beetje aan door de bovenkant van het broodje er bovenop te leggen zodat deze goed blijft plakken in de roomkaas.
Eet smakelijk!
Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďKaiserbroodje roomkaas en ijsbergslaĒ