Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Kaiserbroodje roomkaas en zalm


Hier treft je het recept voor een lekker kaiserbroodje met roomkaas, zalm en ijsbergsla. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het kaiserbroodje. Het recept vind je onder de foto.


Kaiserbroodje roomkaas, zalm en ijsbergsla

Een kaiserbroodje met roomkaas en zalm is een ware traktatie en hoort absoluut thuis tussen luxe broodjes op een buffet. Maar ook voor tussen de middag of op zaterdag met z`n allen aan tafel geeft de combinatie roomkaas en zalm een leuke en lekkere verassing voor het hele gezin.


IngrediŽnten en kosten kaiserbroodje roomkaas en zalm met ijsbergslaIngrediŽntKcalKosten
Kaiserbroodje143Ä 0,30
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
Roomkaas 15 gr.  53Ä 0,23
IJsbergsla 11 gr.   2Ä 0,09
Zalmsnippers* 30 gr.  41Ä 0,53
Totalen p/st.265,5Ä 1,18Bereiding

Snij het kaiserbroodje geheel door. Doe dit door het kaiserbroodje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het kaiserbroodje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een dikke laag roomkaas, strooi hier bovenop een laagje gemengde en voorgesneden ijsbergsl. Duw de gesneden sla een beetje aan door de bovenkant van het broodje er bovenop te leggen zodat deze goed blijft plakken in de roomkaas. Schep nu een royale hoeveelheid zalmsnippers bovenop de sla. Duw het kaiserbroodje een beetje aan als je de bovenkant van het broodje er weer bovenop legt.
Eet smakelijk!* Bij dit broodje hebben we bewust zalmsnippers gebruikt omdat deze maar half zoveel kosten als zalmfilet.

Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďKaiserbroodje roomkaas en zalmĒ