Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Pistoletje met ei


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje met ei. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje met ei. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje met gesneden ei

Een pistoletje met plakjes gekookt ei is makkelijk en snel te maken, goed te combineren met kruiden, sausjes en groenten zoals sla of ui en kan zowel warm als koud worden gegeten.


IngrediŽnten en kosten pistoletje eiIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
1 ei in plakjes  73Ä 0,16
Totalen p/st.230Ä 0,49Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op z`n kant te leggen en tussen uw vingers door te snijden. Besmeer het broodje aan 1 zijde met boter. Kook 1 ei ongeveer 7 minuten. Laat het ei even schrikken en afkoelen door het in koud water te leggen. Pel het ei en snijd plakjes van ongeveer 3 mm dik. Beleg 1 zijde van het pistoletje met de plakjes ei, zodanig dat het gehele ei gelijkmatig wordt verdeeld over het pistoletje. Eventueel op smaak brengen met een snufje peper en/of zout of een sausje zoals mayonaise of ketchup.
Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje eiĒ