Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje filet american met uitjes


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje filet american. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje met filet american. Het recept vind je onder de foto.


pistoletje filet amercan met uitjes

Het pistoletje met filet amercan doet het goed in een assortiment broodjes. Er kan naar hartelust gecombineerd worden met sla, uitjes of kruiden. Er zijn veel verschillende soorten filet american te krijgen sommige soorten zitten bijna dichter bij tartaar dan filet. Probeer verschillende soorten om te ontdekken welke jouw favoriet is.


IngrediŽnten en kosten pistoletje filet american met uitjesIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8 gr.  26,5Ä 0,03
Filet american 35gr.  77Ä 0,28
Gesnipperde uitjes 20gr.  6,8Ä 0,02
Totalen p/st.317Ä 0,63Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant en snij tussen je vingers door. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een flinke laag filet american. Snipper een rauwe ui en schep ongeveer 2 eetlepels uitjes bovenop de filet en verdeel ze over het hele pistoletje. Het geheel eventueel op smaakbrengen met een snufje peper en zout.
Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje filet americanĒ