Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje gezond


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje gezond. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje gezond. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje gezond

Een pistoletje met gezond doet het altijd goed. Zelfs bij mensen die niet eens zo van groenten of rouwkost houden. De kombinatie van knapperige sla en o.a. sappige tomaat maken het tot 1 van de favorieten in menig buffet of lunch. Al naar gelang van smaak kan worden geexpirimenteerd met verschillende hartige ingrediŽnten.


Download recept pistoletje gezond

IngrediŽnten en kosten pistoletje gezondIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8gr  26,5Ä 0,03
1 plakken Kaas 23gr  88Ä 0,15
1 plak ham 13gr  22Ä 0,15
Gesneden ijsbergsla 5gr  0,5Ä 0,05
3 schijfjes tomaat 84gr  13,5Ä 0,19
3 schijfjes komkommer 27gr  2Ä 0,05
3 schijfjes ei 15gr  23Ä 0,08
Totalen p/st.305Ä 1,00
Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en onder je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg 1 plak kaas en 1 plak ham zodanig tussen het pistoletje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen. Leg een laagje gesneden ijsbergsla bovenop de kaas en ham. Verdeel 3 schijfjes tomaat over het pistoletje gevolgt door komkommer en ei. Naar smaak kan mayonaise, ketchup of peper en zout worden toegevoegd. Eet smakelijk!Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje gezondĒ