Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje ham kaas


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje ham kaas. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje ham kaas. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje ham en kaas

Een pistoletje met ham en kaas is makkelijk en snel te maken. Variatie kan worden aangebracht door verschillende soorten kaas te gebruiken. Al naar gelang van smaak kan worden geŽxperimenteerd met verschillende sausjes, kruiden of peper en zout.


Download recept pistoletje ham / kaas

IngrediŽnten en kosten pistoletje ham kaasIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter  10Ä 0,01
1 plakken Kaas 23gr  88Ä 0,15
1 plak ham 13gr  22Ä 0,15
Totalen p/st.250Ä 0,61
Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en onder je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg 1 plak kaas en 1 plak ham zodanig tussen het pistoletje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen. Het beleg moet enigszins over de rand van het pistoletje hangen om een aantrekkelijk geheel te vormen. Eet smakelijk!Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje ham kaasĒ