Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje ham


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje ham. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje ham. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje ham

Een pistoletje met ham is makkelijk en snel te maken. Variatie kan worden aangebracht door verschillende soorten ham te gebruiken. Al naar gelang van smaak kan worden geŽxpirimenteerd met verschillende sausjes, kruiden of peper en zout.


Download recept pistoletje ham

IngrediŽnten en kosten pistoletje hamIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8gr  26,5Ä 0,03
2 plakken ham 26gr  44Ä 0,30
Totalen p/st.200,5Ä 0,63
Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en onder je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg 2 plakken ham zodanig tussen het pistoletje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen. Het beleg moet enigszins over de rand van het pistoletje hangen om een aantrekkelijk geheel te vormen. Eet smakelijk!Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje hamĒ