Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje Italiano


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje Italiano. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje Italiano. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje Italiano

Het pistoletje Italiano is er een uit eigen keuken. Gewoon omdat we de ingrediŽnten lekker vinden en er zin in hadden. Snel makkelijk en lekker vullend voor een flinke trek. Samenknijpen om een hap te kunnen nemen. Er kan gevarieerd worden met verschillende kruiden.

Download recept Pistoletje Italiano


IngrediŽnten en kosten Pistoletje ItalianoIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8 gr.  26,5Ä 0,03
3 plakken salami 29 gr.  60Ä 0,10
4 plakken mozzarella 46 gr.  118Ä 0,47
4 schijfjes tomaat 112 gr.  18Ä 0,25
Totalen p/st.230Ä 0,41Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en tussen je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg drie plakken salami zodanig tussen het broodje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen.
Vervolgens mozzarella en een tomaat snijden in plakken van ongeveer 3 mm. Beleg de salami met 4 plakken mozzarella en vervolgens met 4 plakjes tomaat. Naar smaak peper, zout of beiden toevoegen. Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje ItalianoĒ