Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje met kaas


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje met kaas. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje kaas. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje met kaas

Het pistoletje met kaas is waarschijnlijk het meest gegeten pistoletje van Nederland. De varianten zijn dan ook eindeloos. Jonge kaas, oude kaas, gesmolten kaas en dan hebben we het nog niet gehad over allerlei minder bekende kazen zoals komijnekaas, kruidenkaas of geitenkaas.


Download recept Pistoletje kaas

IngrediŽnten en kosten pistoletje kaasIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter  10Ä 0,01
2 plakken Kaas  60Ä 0,10
Totalen p/st.200Ä 0,41
Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en onder je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg twee plakken kaas zodanig tussen het pistoletje dat ze het hele broodje van voor tot achter beleggen.
Smeer ter variatie (naar smaak) een sausje zoals mayonaise, ketchup of honing/mosterdsaus over de kaas. Eet smakelijk


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje kaasĒ