Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Pistoletje kipfilet, spek en ei


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje kipfilet met rucola, gebakken spek en ei. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het croissantje kaas. Het recept vind je onder de foto.


pistoletje-kip-spek-ei

Het pistoletje met kipfilet, spek en ei is een lekker licht broodje dat toch goed vult. Naar smaak kunnen allerlei sausjes of kruiden worden toegevoegd. Eindeloos varieren dus met extra ingrediŽnten.Download recept pistoletje kip spek ei

IngrediŽnten en kosten pistoletje kipfilet, spek en eiIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter  10Ä 0,01
Rucola    0,6Ä 0,10
Spek 20gr(gebakken)  52Ä 0,15
Kipfilet 26gr    8,2Ä 0,24
Ei 21gr  32Ä 0,11
Totalen p/st.232,8Ä 0,91Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte helemaal door. Doe dit door het pistoletje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer 1 zijde van de pistolet met boter en strooi een handje rucola op deze helft. leg twee plakken gebakken spek (circa 1 minuut bakken op elke zijde) gevolgt door 2 plakken kipfilet op het broodje. Snij een gekookt ei in drie delen en leg er twee boven op de kipfilet.

Ter variatie (naar smaak) kunnen alle soorten sausjes worden gebruikt. Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje kipfilet, spek en ei.Ē