Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje roomkaas en ijsbergsla


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje met roomkaas met ijsbergsla. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje roomkaas en ijsbergsla

Een pistoletje met roomkaas en ijsbergsla is een goedkoop en lekker broodje met een frisse en knapperige smaak. De bereiding is al even snel als makkelijk.


IngrediŽnten en kosten pistoletje roomkaas en ijsbergslaIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
Roomkaas 22 gr.  77Ä 0,34
IJsbergsla 11 gr.   2,5Ä 0,12
Totalen p/st.236Ä 0,79Bereiding

Snij het pistoletje geheel door. Doe dit door het pistoletje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een dikke laag roomkaas, strooi hier bovenop een laagje gemengde en voorgesneden ijsbergsla. Duw de gesneden sla een beetje aan door de bovenkant van het broodje er bovenop te leggen zodat deze goed blijft plakken in de roomkaas.
Eet smakelijk!
Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje roomkaas en ijsbergslaĒ