Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje roomkaas en zalm


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje met roomkaas, zalm en ijsbergsla. Alle ingrediŽnten en respectievelijke calorieŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje roomkaas, zalm en ijsbergsla

Een pistoletje met roomkaas en zalm is een ware traktatie en hoort absoluut thuis tussen luxe broodjes op een buffet. Maar ook voor tussen de middag of op zaterdag met z`n allen aan tafel geeft de combinatie roomkaas en zalm een leuke en lekkere verassing voor het hele gezin.
Download recept roomkaas zalm

IngrediŽnten en kosten pistoletje roomkaas en zalm met ijsbergslaIngrediŽnten voor pistoletje roomkaas zalm
IngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
Roomkaas 22 gr.  77Ä 0,34
IJsbergsla 11 gr.    2,5Ä 0,12
Zalmsnippers* 30 gr.  49Ä 0,64
Totalen p/st.285Ä 1,43Bereiding

Snij het pistoletje geheel door. Doe dit door het pistoletje plat te leggen en onder je handpalm door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en vervolgens met een dikke laag roomkaas, strooi hier bovenop een laagje gemengde en voorgesneden ijsbergsla. Duw de gesneden sla een beetje aan door de bovenkant van het broodje er bovenop te leggen zodat deze goed blijft plakken in de roomkaas. Schep nu een royale hoeveelheid zalmsnippers bovenop de sla. Duw het pistoletje een beetje aan als je de bovenkant van het broodje er weer bovenop legt.
Eet smakelijk!

* Bij dit broodje hebben we bewust zalmsnippers gebruikt omdat deze maar half zoveel kosten als zalmfilet.


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje roomkaas en zalmĒ