Toch broodjes bestellen?Nog 50 recepten!


50 zonnige suikervrije zomer recepten

Terug naar: Het broodjes Buffet

Pistoletje zalm pesto


Hier treft je het recept voor een lekker pistoletje zalm en groene pesto. Alle ingrediŽnten en respectievelijke caloriŽn per ingrediŽnt tref je naast of onder de foto van het pistoletje met zalm en pesto. Het recept vind je onder de foto.


Pistoletje met zalm en groene pesto

Een pistolet met zalm gesnippere ijsbergsla en groene pesto is een prima combinatie van frisse en kruidige smaken die je niet snel bedenkt en daarom een leuk broodje om voor de afwisseling eens te maken. Bij dit broodje hebben we zalmplakken gebruikt maar je kunt natuurlijk ook zalmsnippers gebruiken.Download recept pistoletje zalm pesto

IngrediŽnten en kosten Pistoletje zalm pestoIngrediŽntKcalKosten
Pistoletje130Ä 0,30
Gesneden ijsbergsla 5gr  0,5Ä 0,05
Boter 7-8gr.  26,5Ä 0,03
2 plakken zalmfilet 38 gr.  70Ä 1,25
Groene pesto 5gr  24Ä 0,01
Totalen p/st.251Ä 1,61Bereiding

Snij het pistoletje in de lengte bijna helemaal door. Doe dit door het pistoletje op zijn kant te leggen en tussen je vingers door te snijden. Besmeer het pistoletje aan 1 zijde met boter en leg een laagje gesneden ijsbergsla op de onderste helft. Leg 2 plakken zalm gevouwen boven op de sla zodat ze het hele broodje bedekken. Smeer naar smaak een ruime theelepel of meer groene pesto over de zalmplakken.
Ter variatie (naar smaak) kan beetje peper worden toegevoegd. Eet smakelijk!


Eigen broodjesrecept

Heb je zelf een recept voor een lekker broodje dat makkelijk thuis te maken is, stuur ons dan een mailtje en we zullen jouw recept maken, de kosten en calorieŽn berekenen en het recept plaatsen met vermelding van de inzender.


Het Broodjes Buffet© ďPistoletje zalm pestoĒ